Trouw locatie

Het jawoord bij Romala’s – Home

Een bijzonder moment, zoals een huwelijk, vraagt om een sfeervolle trouw locatie.

Perfecte locatie voor uw bruiloft

Romala’s – Home is een perfecte locatie met allerlei faciliteiten voor een intieme bruiloft. Boven het water in de uniek omringende ambiance, kunt u elkaar uw jawoord geven. Een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk. Op dezelfde locatie kunt u geheel in eigen stijl uw receptie, diner en huwelijksfeest organiseren.

Deze uitzonderlijk mooie omgeving, waar de natuur een voorname rol speelt, levert gegarandeerd prachtige trouwfoto’s op. Heeft u altijd al foto’s willen maken bij het water, of bij een omgeving waarbij u het idee heeft dat u in het buitenland bent? Dat is bij ons mogelijk! Tevens beschikken wij over een sfeervol appartement voor uw huwelijksnacht. Daarnaast hebben wij nog plek voor 8 andere gasten op dit verblijf. De volgende ochtend kunt u, als u dat wilt, samen met uw naasten ontbijten.

Compleet en sfeervol huwelijksfeest

Bij Romala’s – Home kunt u een compleet en sfeervol huwelijksfeest vieren. Onze kracht is dat we maatwerk kunnen leveren, waarin ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng. Wilt u graag meer weten over de invulling van deze bijzondere dag in uw leven, dan verwelkomen wij u graag vrijblijvend op onze locatie voor een rondleiding en het bespreken van uw wensen zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

Bruiloft foto’s

Het maken van alleen bruiloft foto’s is ook een mogelijkheid. Romala’s – Home heeft inmiddels al een enorme variatie aan bruiloft foto’s in diverse kleuren. Van rood tot zwarte bruidsjurken, alle jurken en pakken komen mooi tot recht bij onze natuurlijke ambiance. U kunt hier dus uw droomplaatjes laten fotograferen.

Over Romala’s – Home

Romala’s – Home is een unieke locatie gelegen in het dorp Kiel – Windeweer. Hier kunt u eventueel aankomen met een boot en kunt u prachtige foto’s maken aan de waterzijde. Als u voor de accommodatie staat heeft u een mooi uitgestrekt pad die u naar achter begeleid. De accommodatie is gelegen in een sierlijke tuin vol natuurlijke kleuren met verschillende soorten siergrassen en bamboes. Gelegen in deze natuurlijke ambiance liggen 2 grote siervijvers vol met koi-karpers en kleurrijke lelies. Boven het water hebben wij een terras, wij bieden dus de mogelijkheid om boven het water te trouwen. De gehele accommodatie is voorzien van een verhard pad, zo kan iedereen door te tuin. Dit is mogelijk gedurende dag, maar ook in de avond door de aanleg van lampen tussen de bamboes door. Dit veroorzaakt een prachtige buitenlandse sfeer. De hele accommodatie is volledig rolstoelvriendelijk.

Het komt regelmatig voor dat er vrienden en familieleden van ver komen. Het is dan ideaal om een locatie voor uw bruiloft te hebben waarbij ze kunnen overnachten. Het is nog idealer als dat in stijl kan én tegen een aantrekkelijk tarief. Wij presenteren 3 verschillende huisjes in buitenlands sfeer en een luxe Glamping tent voor 4 personen. Wij hebben dus plek voor eventueel 10 personen. Zo kunnen uw gasten van ver net als iedereen het feest tot in de late uurtjes meemaken.