Koffie en theehuis

Welkom op de pagina van ons koffie en theehuis. Hier kunt u genieten van een kopje koffie of thee met natuurlijk ons seizoen huisgemaakte gebak.

Zomers kunt u heerlijk buiten genieten van de tuin, of zelfs boven het water zitten. De zomers worden steeds warmer, waardoor we allemaal de koelte op gaan zoeken. Wij hebben heerlijke koele plekjes in onze tuin gecreëerd en hebben zelfs een airco onder het terras! Heerlijk vertoeven dus. Niet alleen in de zomer is het lekker vertoeven, maar in de winter is het ook zeker de moeite waard.

In de zaak hebben wij een heerlijke kachel, waardoor alles lekker warm blijft. De winkel is zo danig ingericht zodat u het idee heeft dat u zich bevindt in een grote woonkamer. Rond de maand oktober beginnen wij met het opbouwen van de kerst in de winkel. Lekker bij de warm kachel genieten van de kerstsfeer, bijna alles is bij ons mogelijk.

Naast dit alles kunt  u ook uw verjaardag/bruiloft of jubileum vieren. Dus heeft u iets te vieren en heeft u geen zin in rommel thuis, of is het huis iets te klein? Kijk dan snel onder het kopje evenementen. Kopje koffie tot warm/koud buffet, bij ons is dat mogelijk.