Evenementen

Welkom bij Romala’s – Home


Romala’s – Home is een locatie met buitenlandse sfeer. Perfect voor feesten een grote bijeenkomst of vergadering. Op dezelfde locatie kunt u geheel in eigen stijl uw receptie, diner en feest, vergadering organiseren. Deze locatie geeft u het idee alsof u zich bevind in het buitenland.  Onze locatie geeft rust en een natuurlijke uitstraling. Niet alleen buiten hebben wij deze unieke sfeer, u zult dit binnen wederom tegenkomen.

Romala’s – Home is een unieke locatie gelegen in het dorp Kiel – Windeweer. Hier kunt u aankomen met een boot en kunt u prachtige foto’s maken aan de waterzijde. Als u voor de accommodatie staat heeft u een mooi uitgestrekt pad die u naar achter begeleid. De accommodatie is gelegen in een sierlijke tuin vol natuurlijke kleuren met verschillende soorten siergrassen en bamboes. Gelegen in deze natuurlijke ambiance liggen 2 grote siervijvers vol met kooikarpers en kleurrijke lelies. Boven het water hebben wij een terras, wij bieden dus de mogelijkheid om boven het water te vergaderen/trouwen/feesten. De gehele accommodatie is voorzien van een verhard pad, zo kan iedereen door te tuin. Dit is mogelijk gedurende dag, maar ook in de avond door de aanleg van lampen tussen de bamboes door. Dit veroorzaakt een prachtige buitenlandse sfeer. De hele accommodatie is volledig rolstoelvriendelijk.

Het komt regelmatig voor dat vrienden/familieleden/zakenpartners van ver komen. Het is dan ideaal om een locatie te hebben waarbij ze kunnen overnachten. Het is nog idealer als dat in stijl kan én tegen een aantrekkelijk tarief. Wij presenteren 3 verschillende huisjes in buitenlands sfeer en een luxe Glamping tent voor 4 personen. Wij hebben dus plek voor eventueel 10 personen. Zo kunnen uw gasten van ver net als iedereen het feest tot in de late uurtjes meemaken, of nog tot rust komen voor een lange reis terug.
Binnen 500 meter van de accommodatie hebben wij onze appartementen.

ROMALA